Wenger verwacht veel van pechvogel Walcott

Reacties

Theo Walcott keert vrijdagavond waarschijnlijk terug in de ploeg van Arsenal, dat dan stadgenoot Queens Park Rangers ontvangt. Manager Arsène Wenger heeft hoge verwachtingen van de pijlsnelle aanvaller, die is hersteld van een liesblessure.

Wenger verwacht veel van pechvogel Walcott

Daarmee lijkt Walcott het rampjaar 2014 met een positieve noot af te sluiten. Begin dit jaar liep de aanvaller een zware kniekwetsuur op, die hem ook het WK in Brazilië kostte. In november maakte Walcott zijn rentree, maar kort daarna kende hij een terugslag bij het Engelse nationale elftal, waar hij een liesblessure opliep.

'Het ziet er goed uit wat hij laat zien op de training', aldus Wenger, die Walcott zondag al opnam in zijn wedstrijdselectie voor het uitduel met Liverpool (2-2), maar hem toen geen minuten liet maken. 'Ik moet namelijk voorzichtig zijn. Het komt er eigenlijk op neer dat hij sinds januari niet meer gespeeld heeft, dus al een jaar eruit ligt. We hebben hem enorm gemist, want Theo is een topspeler. Op het moment dat hij geblesseerd raakte, was hij bovendien in topvorm.'

Wenger kan tegen QPR ook weer beschikken over Yaya Sanogo, Tomás Rosicky en David Ospina. Mikel Arteta komt op z'n vroegst pas in februari weer in actie, vanwege een terugslag in zijn herstel van een kuitblessure. Laurent Koscielny (kuit) kan eind december zijn rentree maken, terwijl Mesut Özil (knie) en Aaron Ramsey (hamstring) begin januari worden terugverwacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.