Overstrekte knie kost Cabral duel Twente met Roda

Reacties

Jerson Cabral moet het competitieduel van FC Twente met Roda JC Kerkrade aan zich voorbij laten gaan. De vleugelaanvaller kampt met een knieblessure, die hij opliep in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen woensdag.

Overstrekte knie kost Cabral duel Twente met Roda

De 24-jarige Cabral heeft een overstrekking in zijn rechterknie, is nu uit onderzoek gebleken. De club doet geen melding van verdere schade aan het gewricht. Eveneens wordt er geen indicatie gegeven van zijn revalidatietijd, maar zondag is zijn meespelen in elk geval uitgesloten.

Cabral werd drie jaar geleden als Feyenoorder geruild tegen toenmalig Twente-speler Wesley Verhoek, maar een succes werd dat niet. Cabral werd door de Tukkers uitgeleend aan ADO Den Haag en Willem II en scoorde in al die seizoenen maar twee keer, uitgerekend tégen FC Twente.

Door de financiële problemen in Enschede en de verkoop van onder anderen zijn concurrent Jesús Corona aan FC Porto was Cabral onder interim-trainer René Hake plotseling weer in beeld gekomen voor een basisplaats.

Robbert Schilder keert terug in de wedstrijdselectie van Twente. De verdediger miste het verloren bekerduel met de Groningers (2-1) vanwege hamstringklachten. Ook spits Micheal Olaitan zit gewoon bij de groep, ondanks zijn vroege wissel woensdag. Die bleek enkel uit voorzorg. Voor Thomas Agyepong komt het duel nog te vroeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.