Overmars: 'Wat ons betreft verlengt De Boer morgen'

Reacties

De matige prestatiereeks van Ajax verandert niets aan de manier waarop de clubleiding tegen het functioneren van trainer Frank de Boer aankijkt. 'Wat ons betreft verlengt Frank bij wijze van spreken morgen zijn contract', zegt voetbaldirecteur Marc Overmars tegen Voetbal International na de 1-0 nederlaag bij Vitesse, waarmee de achterstand op koploper PSV opliep tot negen punten.

Overmars: 'Wat ons betreft verlengt De Boer morgen'

Gesprekken over een mogelijke contractverlenging zijn overigens nog niet aan de orde. De huidige verbintenis van De Boer loopt tot medio 2017. De trainer heeft aangegeven komende zomer eventuele aanbiedingen van aantrekkelijke buitenlandse clubs in overweging te nemen.

Overmars: 'Ik denk niet dat hij na dit seizoen vertrekt en ik hoop ook dat het niet gebeurt. We zijn erg blij met Frank en we willen nog jaren met hem verder. Juist in mindere tijden moeten we er óók staan met onze groep in de clubleiding. Bobby Haarms zei vroeger altijd dat bij Ajax na een nederlaag een grafstemming hoort te heersen. Dat is in wezen nooit veranderd. We balen allemaal ontzettend van de nederlaag tegen Vitesse. Maar dat doet niets af aan hoe positief we tegen Frank aankijken.'  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.