Liverpool en Feyenoord zijn er mondeling uit: Arne Slot wordt a Red

Reacties

Feyenoord en Liverpool hebben vanavond mondeling overeenstemming bereikt over de transfer van Arne Slot. Beide clubs zijn nu bezig met het papierwerk. Daarna mag de trainer van Feyenoord zich definitief de nieuwe manager noemen van The Reds.

Liverpool en Feyenoord zijn er mondeling uit: Arne Slot wordt a Red
© Pro Shots

De clubleiding van Feyenoord zat vandaag al de hele dag om tafel met een delegatie uit Liverpool. Daaraan hielden de Rotterdammers al een positief gevoel over. Tijdens de laatste uren zijn de laatste details ingevuld. Momenteel wordt de deal helemaal op papier gezet. Normaal gesproken volgt dan morgen het definitieve akkoord.

Daarmee gaat voor Arne Slot een droom in vervulling. Hij wilde na drie jaar Feyenoord, waarin hij kampioen werd en de KNVB-beker won, de stap maken naar een grote competitie. Hij vindt die uitdaging nu in Liverpool, waar hem een grote uitdaging wacht. Hij moet de club naar een nieuwe fase leiden na het vertrek van Jürgen Klopp, die negen jaar trainer was en de Premier League, de Champions League en de wereldbeker voor clubteams won.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer A. Slot
Meer over A. Slot
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.