Oudgediende Mido opvallend gezicht bij training Ajax

Reacties

In de periode dat veel clubs spelers moeten afstaan wegens interlandverplichtingen, was er bij Ajax juist een veelvoudig international op bezoek. Woensdag werd de Egyptenaar Mido langs de lijn gespot.

Oudgediende Mido opvallend gezicht bij training Ajax

Mido speelde zelf twee periodes voor Ajax, van 2001 tot de zomer van 2003 was hij het meest succesvol. Onder toenmalig trainer Ronald Koeman kwam de aanvaller in 40 duels tot 21 goals. Desondanks hadden de trainer en Mido regelmatig conflicten, die uiteindelijk in zijn transfer naar Olympique Marseille resulteerden.

Zeven jaar na zijn vertrek keerde de spits terug in Amsterdam. Martin Jol haalde de Egyptenaar binnen, ondanks  zijn overgewicht en een lichte blessure. De tweede periode van Mido werd een sportief fiasco, al scoorde hij in vijf officiële duels nog wel twee keer. In de zomer van 2013 zette Mido een punt achter zijn profcarrière.

Frank de Boer miste veel internationals op de woensdagtraining. Anwar El Ghazi, Ricardo Kishna, Queensy Menig en Kenny Tete waren vier van de weinige veldspelers van de selectie die nog wel meededen op de training. Net als de keepers Diederik Boer en Andre Onana. Mido bleef als toeschouwer achter het hek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.