Oranje-opponent Australië wint weer niet

Reacties

Australië begint zonder veel vertrouwen aan het WK. Ook het laatste oefenduel voor de start van het toernooi leverde geen zege op. De WK-tegenstander van Oranje verloor in Bahia met 1-0 van Kroatië, dat donderdag de openingswedstrijd speelt tegen Brazilië.

Oranje-opponent Australië wint weer niet

Het Australische elftal kon een opsteker goed gebruiken na de teleurstellend verlopen oefenduels met Zuid-Afrika (1-1) en Ecuador (3-4). Het lukte The Socceroos echter niet om de zure smaak weg te spoelen tegen Kroatië, wat betekent dat zij over hun laatste tien interlands slechts twee overwinningen kunnen overleggen (tegen Canada en Costa Rica).

De Kroaten, die op het WK tegen Brazilië, Mexico en Kameroen spelen, zegevierden dankzij een treffer van Nikica Jelavic in de 58ste minuut. Bij Australië stonden Jason Davidson (Heracles Almelo) en Tommy Oar (foto, FC Utrecht) in de basis. Australië speelt in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn eerste WK-duel. Om 0.00 Nederlandse tijd wordt er afgetrapt tegen Chili.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.