Chileense ster Sánchez laat schouder onderzoeken

Reacties

In aanloop naar het WK heeft met Alexis Sánchez ook de andere sterspeler van Chili te maken met fysieke ongemakken. De 25-jarige aanvaller van Barcelona heeft zich vrijdag laten onderzoeken aan een schouderblessure. Vooralsnog lijkt WK-deelname met Chili, tegenstander van Oranje op 23 juni, niet in gevaar te komen.

Chileense ster Sánchez laat schouder onderzoeken

Sánchez verliet vrijdag het trainingskamp van de Chileense nationale ploeg voor een MRI-scan, omdat hij woensdag tijdens de oefeninterland tegen Noord-Ierland (2-0) pijn voelde in zijn rechterschouder. Desondanks was de rappe spits wel goed voor twee uitstekende assists bij de doelpunten van Eduardo Vargas en Mauricio Pinilla.

Voor Chili is het dan ook te hopen dat de blessure van Sánchez meevalt. De eerste signalen zijn in ieder geval positief. Volgens hemzelf komt een optreden in de eerste wedstrijd tegen Australië op 13 juni niet in gevaar. Volgens de Chileense bond kan ook Arturo Vidal ondanks zijn kijkoperatie aan een meniscus van eind mei gewoon aan de aftrap verschijnen tegen de Socceroos.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.