Oranje werkt laatste training af voor duel met Australië

Reacties

Het Nederlands elftal is om 19.30 uur Nederlandse tijd begonnen aan de laatste training in aanloop naar het duel met Australië. Op de oefensessie in Porto Alegre waren alle 23 Oranje-internationals van de partij.

Oranje werkt laatste training af voor duel met Australië

Daley Blind en Ron Vlaar kampten de voorbije dagen met respectievelijke  lichte knie- en hamstringklachten, maar waren van de partij op de training.

Woensdag om 18.00 uur zal Oranje proberen de 5-1 zege op Spanje een vervolg te geven. Australië verloor op zijn beurt met 3-1 van Chili.

Of Vlaar morgen van de partij zal zijn, is nog de vraag. Hij kreeg tijdens het trainingspartijtje van bondscoach Louis van Gaal géén hesje. Jeremain Lens kreeg dat wel, hetgeen zou impliceren dat Van Gaal dus ook van zijn 5-3-2-systeem afstapt en overschakelt naar 4-3-3.

Op scherp
Aansluitend aan de training zal Van Gaal een persconferentie geven. Ook Wesley Sneijder schuift dan aan. Overigens zal Oranje woensdag opnieuw in het blauw aantreden. Jonathan De Guzman, Robin van Persie en Stefan de Vrij zullen moeten oppassen. Zij zijn bij een gele kaart geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.