Oranje traint achter gesloten deuren in São Paulo

Reacties

De selectie van het Nederlands elftal is aangekomen in São Paulo, waar woensdagavond 22.00 uur de halve finale tegen Argentinië op het programma staat.

Oranje traint achter gesloten deuren in São Paulo

De grootste stad van Brazilië (ruim elf miljoen inwoners) is inmiddels voor een deel bekend terrein voor Oranje. Op 23 juni won Nederland in de Arena de São Paulo immers met 2-0 van Chili, waarmee de groepswinst veilig werd gesteld. Net als toen verblijft de selectie in het Pullman Ibirapuera-hotel.

Vanavond om 23.00 uur (Nederlandse tijd) werkt Oranje een besloten training af, waarbij onder meer zal worden bekeken hoe het met de geblesseerden Nigel de Jong (lies), Ron Vlaar (knie) en Leroy Fer (hamstring) gaat. De verwachting is dat De Jong en Fer tegen Argentinië niet in actie zullen komen. Achter de inzetbaarheid van Vlaar staat een groot vraagteken.

Die besloten training wordt evenals de (gedeeltelijk) openbare afsluitende sessie van dinsdag afgewerkt in het Estádio Municipal Paulo Machado de Carvalho. Dit vanwege het slechte veld in Novo Estádio do Corinthians van São Paulo. Het is de derde keer dat Oranje niet in het stadion van de wedstrijd kan trainen. De media worden een kwartier toegelaten en moeten na de warming-up weer vertrekken. Dat gebeurt in navolging van veel andere WK-deelnemers. Na de afsluitende training van dinsdag geeft Louis van Gaal een persconferentie.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.