Oranje komt bijeen: debutanten en vijftal op training

Reacties

Het Nederlands elftal is maandagmiddag de voorbereiding op de oefeninterland van woensdag in Parijs tegen Frankrijk gestart. Om 13.30 uur moesten de spelers zich verzamelen in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Oranje komt bijeen: debutanten en vijftal op training

Om 18.00 uur zal slechts een handvol spelers zijn opwachting maken op het trainingsveld van Quick Boys in Katwijk. Robin van Persie (Manchester United), Rafael van der Vaart (HSV) en de doelmannen Jasper Cillessen (Ajax), Michel Vorm (Swansea City) en Jeroen Zoet (PSV) zullen wel buiten trainen. De rest zal in de gym een sessie afwerken.

De wedstrijd van Oranje tegen Frankrijk wordt woensdag om 21.00 uur gespeeld in het Stade de France in Parijs.

Bondscoach Louis van Gaal riep vier nieuwe gezichten op voor zijn 23-koppige selectie. Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax), Quincy Promes (FC Twente) en Karim Rekik (PSV) behoren voor het eerst tot de selectie van het Nederlands elftal. Ook PSV-keeper Jeroen Zoet, die al wel eerder werd geselecteerd, wacht nog op zijn officiële interlanddebuut.

Bekijk in onderstaand filmpje de aankomst van Feyenoord-aanvaller Boëtius, die eveneens inging op de aanstelling van Fred Rutten bij zijn Rotterdamse werkgever. 'Ik ben er wel blij mee. Hij kan goed met jonge spelers werken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.