Opnieuw een tegenvaller voor Real: meer schade bij Bale

Reacties

Gareth Bale is na zijn enkeloperatie langer uitgeschakeld dan in eerste instantie werd gedacht. Real Madrid kan hoogstwaarschijnlijk over vier maanden pas weer beschikken over de Welshe aanvaller, zo meldt AS.

Opnieuw een tegenvaller voor Real: meer schade bij Bale

De rechtsbuiten ging dinsdag in Londen onder het mes. Bij een van de controles na de operatie aan de rechterenkel zou meer schade aan het licht zijn gekomen, waardoor hij in de finalemaanden van het seizoen pas weer in actie kan komen.

De 27-jarige Welshman liep de blessure ruim een week geleden op in de met 1-2 gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Sporting Lissabon. Bale was in de elf competitiewedstrijden die hij dit seizoen al speelde al vijf keer trefzeker voor de koploper in La Liga. In de Champions League scoorde de sterspeler twee keer.

El Clásico
Real neemt het zaterdag (aftrap 16.15 uur) in Camp Nou op tegen aartsrivaal Barcelona. Lucas Vázquez lijkt de aangewezen aanvaller om de ontstane ruimte op de rechterflank op te vullen. De rol van de 25-jarige rechtsbuiten die de jeugdopleiding van De Koninklijke doorliep wordt steeds groter. Dit seizoen deed trainer Zinedine Zidane in twaalf van de dertien competitiewedstrijden een beroep op Vázquez. Real kan zijn voorsprong op Barça door zaterdag te winnen laten toenemen tot negen punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.