Gehavend Real Madrid moet ook Bale missen in Clásico

Reacties

Gareth Bale is de komende drie weken uitgeschakeld wegens een enkelblessure. Real Madrid kan daardoor niet beschikken over de Welshman in El Clásico tegen Barcelona.

Gehavend Real Madrid moet ook Bale missen in Clásico

Bale moest zich tijdens het Champions League-duel van Real met Sporting Lissabon dinsdagavond (1-2) na 58 minuten laten wisselen. De 27-jarige aanvaller was aangeslagen na een tackle van Sebastian Coates en werd vervangen door Marco Asensio. Bale blijkt een blessure aan zijn enkelbanden aan die charge over te hebben gehouden.

Verschillende Spaanse media melden dat de aanvaller drie weken nodig heeft voor zijn herstel. Dat zou betekenen dat Bale naast de Clásico ook de competitiewedstrijden met Sporting Gijón en Deportivo la Coruña, het bekerduel met Cultural Leonesa en het Champions League-treffen met Borussia Dortmund moet missen.

De absentie van Bale is een flinke domper voor trainer Zinedine Zindane. De Fransman moet op het middenveld ook al Toni Kroos en Casemiro missen, terwijl Karim Benzema pas net terug is van een hamstringblessure. Bale was de afgelopen weken in vorm bij De Koninklijke met drie goals en twee assists in zijn laatste vier duels.

Barcelona zal het nieuws over de afwezigheid van Bale met gejuich ontvangen. De Catalanen moeten in eigen huis winnen van de rivaal om het gat van vier punten te dichten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.