Ook Van der Wiel in overvolle ziekenboeg PSG

Reacties

De zorgen nemen toe voor Paris Saint-Germain. De Franse topclub kan dinsdag in de achtste finale van de Champions League tegen Chelsea mogelijk ook geen beroep doen op Gregory van der Wiel, terwijl er tijdens het thuisduel van zaterdag met Caen (2-2) ook al liefst vijf spelers geblesseerd uitvielen.

Ook Van der Wiel in overvolle ziekenboeg PSG

De Oranje-international maakte als invaller zijn rentree na een teenblessure, maar liep tegen Caen een nieuwe kwetsuur op. 'Ik heb last van mijn bovenbeen', aldus de rechtsback tegenover het ANP. 'Ik denk dat het meevalt, maar de wedstrijd van dinsdag tegen Chelsea wordt wel kort dag.'

Eerder in de wedstrijd vielen Serge Aurier én Lucas Moura uit, nadat trainer Laurent Blanc al drie keer had gewisseld. Daardoor speelde PSG in de slotfase met negen man. Dat brak de gastheren ook op. Emiliano Sala tekende in de 89ste minuut voor de aansluitingstreffer (2-1) en in blessuretijd zorgde Hervé Bazile met een prachtige vrije trap ook nog voor 2-2.

Yohan Cabaye, Blaise Matuidi en Marquinhos, net als Van der Wiel een mogelijke rechtsback, moesten de strijd eerder al staken vanwege blessures. Daardoor zit de Franse club dinsdag waarschijnlijk zeer dun in zijn spelers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.