Onzekerheid Twente blijft: Porto heeft oogje op Corona

Reacties

Jesús Corona is mogelijk de volgende speler die FC Twente gaat verlaten. FC Porto heeft tien miljoen euro over voor de 22-jarige international van Mexico.

Onzekerheid Twente blijft: Porto heeft oogje op Corona

De warme belangstelling van de Portugese topclub betekent niet dat het zeker tot een transfer gaat komen. Corona is afhankelijk van de bereidwilligheid van private investeerders, die een groot deel van zijn transferrechten bezitten, of een overgang naar Porto doorgaat. In een eerste voorstel heeft de Portugese grootmacht Corona het dubbele van zijn huidige salaris geboden.

De transferperikelen hebben zo hun weerslag op het spel van Twente. 'Dit is een onrustige transferwindow, je merkt dat sommige spelers niet de complete focus hebben', beaamt technisch manager Ted van Leeuwen.

Concentratie
Twente verloor afgelopen zondag bij PEC Zwolle met 2-1, waardoor de ploeg van trainer Alfred Schreuder nog altijd maar op één schamel punt staat na drie duels. 'We creëerden in Zwolle dertien goede mogelijkheden. Zowel aanvallend als verdedigend maken we echter nog te vaak verkeerde keuzes', zo concludeerde Schreuder, die bij een deel van de aanhang flink onder vuur ligt. De coach van de Tukkers miste in Zwolle de optimale concentratie bij zijn spelers.

Maandag volgde een gesprek over dat gebrek aan concentratie. 'Is het nieuwigheid, een gebrek aan ritme, spelen er andere zaken?', zo vroeg ook Schreuder zich af. De coach kreeg maandag van enkele spelers te horen dat de transferperikelen inderdaad een rol spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.