'Corona zorgde er direct voor dat het niveau omhoog ging'

Reacties

Jesús Manuel Corona lijkt net op tijd klaar om met FC Twente aan het nieuwe seizoen te beginnen. De 22-jarige Mexicaanse smaakmaker miste de gehele voorbereiding door zijn deelname aan de toernooien om de Copa América en de Gold Cup.

'Corona zorgde er direct voor dat het niveau omhoog ging'

Na een korte vakantie van twee weken meldde hij zich zondag voor het eerst deze zomer in Enschede. 'Jesús oogde fris en vrolijk en zorgde er direct voor dat het niveau omhoog ging', was trainer Alfred Schreuder opgetogen. 'Alsof hij niet was weggeweest was er direct weer de klik met Hakim Ziyech en dat was mooi om te zien.'

Corona behoort tot de wedstrijdselectie voor het duel van woensdag op bezoek bij FC Groningen. Schreuder krijgt daarmee meer aanvallende mogelijkheden tot zijn beschikking omdat ook Michael Olaitan speelgerechtigd is. In afwachting van zijn tewerkstellingsvergunning verbleef de Nigeriaan vorige week in Griekenland.

Daar trainde hij mee met Olympiakos Piraeus. 'Hij heeft dus gewoon zijn arbeid verricht', aldus Schreuder, die ook tevreden is over de ontwikkeling van Bruno Uvini, zijn nieuweling in het hart van de verdediging. Na een moeizame aanloop begint de Braziliaan fit te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.