Twente profiteert van later tijdstip duel met Groningen

Reacties

Michael Olaitan is speelgerechtigd als FC Twente het woensdag opneemt tegen FC Groningen. De spits heeft zijn werkvergunning inmiddels binnen, meldt Tubantia.

Twente profiteert van later tijdstip duel met Groningen

Na het vertrek van onder meer Luc Castaignos, Kasper Kusk, Ryo Miyaichi en Bilal Ould-Chikh is de spoeling voorin erg dun bij de Tukkers, dus voor trainer Alfred Schreuder is de beschikbaarheid van de Nigeriaanse spits nu een enorme meevaller. Olaitan maakte twee jaar geleden veel indruk bij Olympiakos Piraeus in de Champions League en bezorgde FC Twente in zijn eerste optreden een gelijkspel tegen Schalke 04 (1-1).

Voor Jesús Corona is het eveneens goed nieuws dat de partij tegen FC Groningen een paar dagen werd uitgesteld. De Mexicaan sloot na het gewonnen toernooi om de Gold Cup pas laat aan bij de selectie van Schreuder en kan een paar dagen extra voorbereiding goed gebruiken. FC Groningen en FC Twente zouden het eigenlijk zondagmiddag tegen elkaar opnemen, maar door de politiestakingen werd het duel verplaatst naar woensdagavond (18.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.