Ongelooflijk maar waar: Swansea verspeelt zege met twee eigen goals in extra tijd

Reacties

Swansea City heeft dinsdagavond op een wel heel vervelende manier een zeker lijkende overwinning op Millwall door de vingers zien glippen. In blessuretijd zorgden twee eigen doelpunten van de thuisploeg voor een gelijkspel.

Ongelooflijk maar waar: Swansea verspeelt zege met twee eigen goals in extra tijd
© Pro Shots
Swansea City
Swansea City
2 - 2
Millwall
Millwall

Swansea stond bij het verstrijken van de reguliere speeltijd nog op een 2-0 voorsprong en was daardoor hard op weg naar de driepunter. Het werd echter weer spannend op het moment dat Benjamin Cabango de bal verkeerd raakte toen hij een voorzet vanaf rechts met een sliding wilde wegwerken. Swansea-doelman Andy Fisher werd geklopt.

Bij Millwall geloofden ze na deze meevaller weer in een bevredigend resultaat en dat was terecht. Nadat de thuisploeg nog een goede kans op de 3-1 om zeep had geholpen, kopte Nathan Wood onder druk van een tegenstander in zijn eigen doel: 2-2. Kort hierna werd de wedstrijd in het Engelse Championship, het tweede niveau van Engeland, afgefloten.

Joël Piroe kon zijn ogen haast niet geloven. De aanvaller van Swansea, die dit seizoen nog niet scoorde in het Championship, deed aan de kant van de thuisploeg de hele wedstrijd mee. Bij Millwall ontbrak Zian Flemming vanwege een blessure.

Bekijk hier de samenvatting van het duel tussen Swansea en Millwall:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.