Olympique Marseille wil zich versterken met Afellay

Reacties

Olympique Marseille heeft een Spaanse agent een officieel mandaat gegeven om Ibrahim Afellay (28) los te weken bij Barcelona.

Olympique Marseille wil zich versterken met Afellay

De Franse topclub heeft twee miljoen euro over voor de aanvallende middenvelder, die in Spanje op een dood spoor zit en op de transferlijst is geplaatst. Het door algemeen directeur Philippe Peréz ondertekende document werd afgegeven op 19 juni, is geldig tot 19 juli 2014 en is ingezien door Voetbal International.

Desondanks zegt Afellay's agent Rob Jansen dat er geen sprake is van concrete interesse in de middenvelder. 'Het gerucht is bij mij en bij Barcelona bekend, maar wij hebben Olympique zelf niet gesproken. Dus Ibi gaat niet naar Marseille', aldus Jansen. Afellay geeft er naar verluidt de voorkeur aan in Spanje te blijven.

Afgelopen winter toonden Valencia en Sevilla belangstelling voor de 41-voudige international. Toch kwam het niet tot een overgang. 'We zijn met een oplossing bezig', zegt Jansen. 'Als we met een club een akkoord hebben bereikt, dan horen jullie het wel.'

Direct analyses van alle WK-wedstrijden en -spelers lezen? Probeer VI Premium de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.