Ogunjimi in de winterstop alsnog naar Real Mallorca

Marvin Ogunjimi maakt in de winterstop alsnog zijn gewenste transfer naar Real Mallorca. Zijn huidige werkgever RC Genk bereikte donderdagmiddag een akkoord met de Spaanse club over een transfer van de 23-jarige Belgische aanvaller.

Ogunjimi in de winterstop alsnog naar Real Mallorca

Real Mallorca zal nog wel even moeten wachten voordat zij een beroep kunnen doen op Ogunjimi. De vijfvoudig Belgisch international is pas vanaf 1 januari 2012 speelgerechtigd voor de Spaanse middenmoter. Beide clubs hebben tevens afgesproken dat fysiek sterke spits tot 7 december bij het door Mario Been getrainde Genk blijft en vanaf dan beschikbaar is voor zijn nieuwe werkgever.

De transfer van Ogunjimi naar Mallorca leek eerder al op de laatste dag voor de transferdeadline te worden afgerond. De Belgische aanvaller zag toen echter een transfer naar Spanje afketsen, doordat Mallorca de benodigde documenten zeven minuten te laat bij de FIFA had ingeleverd. Ook een speciaal verzoek om te transfer alsnog zijn doorgang te laten vinden werd niet gehonoreerd. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's