Ogbeche wil niet speculeren: 'Weet niks van interesse'

Reacties

Bartholomew Ogbeche heeft tegen Vitesse mogelijk zijn laatste thuiswedstrijd voor SC Cambuur gespeeld. Volgens de Nigeriaan speelt er op dit moment echter niets.

Ogbeche wil niet speculeren: 'Weet niks van interesse'

Cambuur wil het contract met zijn topscorer graag verlengen. Maar als de club er niet uitkomt met Ogbeche, kan Cambuur alleen deze transferwindow nog wat geld krijgen voor de spits die twee jaar geleden in Leeuwarden neerstreek.

'Ik weet niks van interesse, echt niet. Ik wil niet speculeren. Ik wil me bezighouden met Cambuur, deze club in de Eredivisie houden. Als er geïnteresseerde clubs komen, hoor ik het wel', zei Ogbeche tegen Voetbal International na de verloren thuiswedstrijd tegen Vitesse (0-2). Dat hij het seizoen in Leeuwarden afmaakt, wilde hij niet beloven. 'Het is de voetballerij, dat kun je nooit zeggen. Ik richt me op Cambuur.'

Trainer Henk de Jong liet al weten dat een tussentijds vertrek van Ogbeche volgens hem onbespreekbaar is. 'B is een bijzondere jongen en een bijzondere speler. Dertien jaar terug speelde hij op een WK. Hij is een heel goede gast. B neemt de leiding en helpt mij. Hij heeft een gevoel voor goals en voelt waar hij moet staan. Hij is een hulp voor een trainer en dat is wel mooi.'

Ogbeche scoorde dit seizoen negen keer in vijftien wedstrijden voor de nummer zeventien in de Eredivisie. 'Als ze die verkopen, sla ik ze knock-out', zei De Jong op FOX Sports voorafgaand aan Cambuur - Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.