Offensieve zorgen AC Milan groeien na afhaken Pazzini

AC Milan moet Giampaolo Pazzini missen in de Champions League-kraker tegen Barcelona. De aanvaller liep in de competitiewedstrijd tegen Genoa (2-0 winst) een spierblessure op, waardoor de zorgen in aanvallend opzicht groeien voor trainer Massimiliano Allegri.

Offensieve zorgen AC Milan groeien na afhaken Pazzini

De afwezigheid van Pazzini is een fikse tegenvaller voor Allegri, die daarnaast ook niet kan beschikken over de niet-speelgerechtigde Mario Balotelli. Kevin-Prince Boateng is nog altijd een twijfelgeval voor de confrontatie met Barça. De verwachting is dat de aanvaller de wedstrijd wel gaat halen.

De Ghanees reist daarom, evenals de bijna herstelde Philippe Mexès, ook mee naar Spanje voor het achtste finale-duel van dinsdag. De eerste wedstrijd tussen de Europese grootmachten viel uit in het voordeel van Milan, dat dankzij treffers van Boateng en Sulley Muntari een 2-0 overwinning boekte.

Voor de return lijkt de Italiaans oefenmeester te gaan kiezen voor Stephan El Shaarawy in de spits. De Italiaanse aanvaller wordt in de aanval bijgestaan door Niang M'Baye of de Braziliaan Robinho.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen