Ødegaard mag hopen op debuut voor Real Madrid

Reacties

Voor het eerst sinds zijn komst naar Real Madrid is Martin Ødegaard opgenomen in de wedstrijdselectie van het eerste elftal. Trainer Carlo Ancelotti sluit niet uit dat het zestienjarige talent woensdag zijn debuut maakt tegen Almería.

Ødegaard mag hopen op debuut voor Real Madrid

Ødegaard (foto, midden) kwam al wel acht keer in actie voor Real Madrid Castilla, het tweede elftal van De Koninklijke. Begin maart zat de aanvallende middenvelder voor de Champions League-wedstrijd tegen Schalke 04 ook dicht tegen een optreden in het eerste elftal aan, maar toen stond de rentree van Luka Modric dat in de weg.

De laatste twee weken speelde Ødegaard ook niet meer mee met de reserveploeg van coach Zinedine Zidane. De voormalige Wereldvoetballer van het Jaar negeert het Noorse talent, omdat hij meerdere malen heeft geweigerd mee te trainen met het elftal van de Fransman. In het contract van Ødegaard staat immers dat hij mag meetrainen met de hoofdmacht.

Dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen. De viervoudige international van Noorwegen zit net als de Spaanse talenten Diego Llorente en Borja Mayoral bij de wedstrijdselectie. 'En twee van hen mogen op de bank plaatsnemen en gaan misschien spelen', vertelde Ancelotti tijdens zijn persconferentie voorafgaand aan het thuisduel met Alméria.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.