Noor Borven kan kiezen uit FC Twente en FC Nordsjælland

FC Twente wil zich in de winterstop versterken met Torgeir Borven (22). De Noorse spits scoorde in de afgelopen competitie voor Vålerenga negen keer. Hij staat nog tot medio 2016 onder contract, maar de vijfvoudige kampioen van Noorwegen is vanwege financiële problemen gebaat bij de verkoop van één of meer spelers.

Noor Borven kan kiezen uit FC Twente en FC Nordsjælland

Borven, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, keek recent al rond in Enschede. Ook legde hij een kennismakingsbezoek af bij FC Nordsjælland, de Deense ploeg die eveneens in hem is geïnteresseerd. Borven maakt binnenkort een keuze uit beide clubs.

FC Twente wil de Noor in de tweede seizoenshelft rustig laten acclimatiseren, eventueel ook door speeltijd in het beloftenteam. Komende zomer moet Borven (op de foto namens Jong Noorwegen in duel met Jong Oranje-spits Luuk de Jong) dan klaar zijn voor het grote werk.

Met Luc Castaignos en Luka Djordjevic heeft de club uit Enschede al twee centrumspitsen in de eerste selectie. De huurovereenkomst met Zenit Sint-Petersburg ten aanzien van Djordjevic loopt na deze competitie af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen