Nieuw QPR komt niet verder dan doelpuntloze remise

Het vernieuwde Queens Park Rangers kwam zaterdagmiddag op het eigen Loftus Road niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Norwich City. De hekkensluiter van de Premier League kreeg via Adel Taarabt de uitgelezen mogelijkheid op de winnende treffer, maar Norwich-doelman Mark Bunn keerde in de 56ste minuut de strafschop van de Marokkaanse aanvallende middenvelder.

Nieuw QPR komt niet verder dan doelpuntloze remise

De ploeg van manager Harry Redknapp, waar de kersverse aankopen Christopher Samba (foto) en Andros Townsend in de basis begonnen en de nieuwelingen Tal Ben Haim en Jermaine Jenas als invaller hun debuut maakten, was gedurende de wedstrijd wel het meest in balbezit maar kon dat overwicht niet omzetten naar doelpunten.

In de slotfase van het duel wisten beide ploegen nog wel gevaarlijk te worden. QPR-doelman Júlio César plukte een schitterend schot van Robert Snodgrass uit de bovenhoek, terwijl Bobby Zamora en Jenas aan de andere kant voor gevaar zorgden. Met name de kopbal van Zamora van dichtbij had de winnende kunnen en misschien wel moeten worden.

Ondanks het behaalde punt van QPR, dat deze winterperiode veel geld uitgaf aan nieuwe spelers, blijft de club steken op de laatste positie in de Premier League. De rijke club uit Londen behaalde tot dusver slechts zeventien punten uit 25 wedstrijden. Norwich staat na hetzelfde aantal duels op plaats dertien met 28 punten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen