Neville neemt opmerkelijk besluit over aanvoerder Valencia

Reacties

Gary Neville heeft middenvelder Dani Parejo de aanvoerdersband afgenomen bij Valencia. De Engelse trainer van de Primera División-club heeft de twee spitsen Paco Alcácer en Álvaro Negredo benoemd tot zijn nieuwe captains.

Neville neemt opmerkelijk besluit over aanvoerder Valencia

De beslissing van Neville werd vrijdagmiddag officieel gemaakt middels een communiqué van de club, maar openbaarde zich donderdag al tijdens het bekerduel met Las Palmas (1-1). Daarin droeg Álcacer de aanvoerdersband. 'Ik heb het daar de afgelopen dagen al over gehad met Parejo en we zijn samen tot dit besluit gekomen', lichtte Neville toe. 'Ik heb geen problemen met Parejo, dan zou hij vanavond niet hebben gespeeld en zou hij ook niet zo goed zijn geweest. Hij was onze beste speler.'

Komende zondag zal Álcacer niet kunnen opdraven als captain van Los Che. De 22-jarige spits ontbreekt zondag in de uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña door de knieblessure die hij donderdag opliep. De kans dat Negredo (foto) daarom start en de aanvoerdersband draagt, is groot. Dat zou ronduit opmerkelijk zijn, want de dertigjarige aanvaller werd onder Nevilles voorganger Nuno Espírito Santo nog uit de selectie gezet, tot onvrede van de Valencia-fans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.