Misère Valencia nu ook zichtbaar in bekertoernooi

Reacties

Valencia is er niet in geslaagd zich in eigen huis te ontdoen van Las Palmas. Het heenduel in de kwartfinale van het toernooi om de Copa del Rey eindigde in 1-1.

Misère Valencia nu ook zichtbaar in bekertoernooi

Een volgende teleurstelling dreigde voor Valencia toen Wilfried Zahibo zijn eigen doelman in de 38ste minuut passeerde. De middenvelder kopte de bal uit een vrije trap voorbij Matthew Ryan en bezorgde Las Palmas zo de voorsprong. De eilandbewoners waren er bijna zelf schuldig aan dat het weer gelijk werd. Keeper Raúl Lizoain verzuimde een terugspeelbal aan te nemen, maar haalde opgelucht adem toen de bal naast rolde.

Door toedoen van Paco Alcácer eindigde de bal niet veel later wel in het Las Palmas-doel. Dani Parejo zag dat de spits ruimte had en gunde hem een schietkans. Alcácer aarzelde niet en schoot de bal loepzuiver in de linkerhoek. Het doelpunt had geen bevrijdende werking op de thuisploeg, die moeite had om tot uitgespeelde kansen te komen.

Waar Valencia in de competitie de grootste moeite heeft onder trainer Gary Neville, die nog niet wist te winnen in de Primera Dvisión, verliep het bekertoernooi voor Los Che tot op heden een stuk succesvoller. Granada werd in de vorige ronde twee keer ruim verslagen (4-0 en 3-0). Las Palmas toonde zich echter stugger en hield stand in Estadio Mestalla. Valencia krijgt volgende woensdag een herkansing, als het op bezoek gaat op Gran Canaria voor de return.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.