Valencia blijft ook met Neville aan het roer kwakkelen

Reacties

Gary Neville heeft bij Valencia nog geen ommekeer kunnen bewerkstelligen. De Engelse coach zag hoe zijn ploeg zondag met 2-0 verloor bij Real Sociedad en wacht daardoor nog steeds op zijn eerste competitiezege.

Valencia blijft ook met Neville aan het roer kwakkelen

De opvolger van de opgestapte Nuno Espírito Santo zag hoe zijn ploeg tegen de Basken voor rust de ban niet kon breken. Omdat ex-AZ-spits Jonathas in de slotfase met meer geluk dan wijsheid de bal in het doel liep werd het 1-0. Kort daarna volgde een nieuwe teleurstelling voor Neville, die Jonathas het laatste restje twijfel zag wegnemen met een rake kopbal: 2-0.

Door de verliespartij is Valencia inmiddels elfde. Sociedad heeft maar drie punten minder. Valencia wacht door de nederlaag ook al acht competitiewedstrijden vergeefs op een winstpartij (vijf keer gelijk, drie nederlagen), een zeldzaam slechte serie. Sinds 2008, toen Ronald Koeman trainer was, bleef Valencia niet acht competitieduels op rij verschoond van een zege. Neville, die in de beker al wel twee keer won, staat na acht officiële duels op twee zeges, drie remises en drie nederlagen. Vijf van die wedstrijden waren in de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.