Neville ziet licht aan het einde van de tunnel

Reacties

De entree van Gary Neville heeft Valencia allerminst geholpen. Maar na weer een nederlaag ziet de oud-international toch reden voor optimisme.

Neville ziet licht aan het einde van de tunnel

Concurrent Villarreal versloeg donderdag Valencia met 1-0, waardoor Neville nog steeds wacht op zijn eerste succes als hoofdtrainer in de Primera División. Ook sinds zijn entree in december als opvolger van Nuno Espirito Santo blijft Valencia aanmodderen qua resultaten.

Bijna twee maanden is het wachten op de eerste zege in de Primera División. Dat heeft gevolgen voor de stand. Het gat naar nummer vier Villarreal is gegroeid tot elf punten. 'Het is een grote achterstand om goed te maken. Ik focus me op de volgende wedstrijd', zegt Neville.

De doelstelling van een plaats bij de eerste vier is uit zicht geraakt. 'Dit verlies maakt het flink lastiger, maar er zijn nog wat punten te verdienen', aldus de oud-international, die zondag Real Madrid als volgende opponent wacht.

Maar er is ook reden voor optimisme. De tweede helft was in de ogen van Neville goed. 'Het geeft me een goed gevoel, omdat we nu weten hoe we moeten spelen. De tweede helft hebben het beste voetbal laten zien sinds mijn komst.'  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.