Neville krijgt Valencia ook tegen Getafe niet op koers

Reacties

Gary Neville kent vooralsnog een uiterst ongelukkige start als hoofdcoach van Valencia. Ook van Getafe werd op eigen veld niet gewonnen (2-2).

Neville krijgt Valencia ook tegen Getafe niet op koers

Neville is nog geen twee weken in dienst, of er is al sprake van druk. Met een nederlaag tegen Olympique Lyon in de Champions League (0-2) en een gelijkspel tegen Eibar in de competitie (1-1) kende de Engelsman een valse start, de bekerzege op derdeklasser Barakaldo (2-0) was daarna immers niets meer dan een verplicht nummertje. Met het oog op de komende wedstrijden tegen Villarreal (uit) en Real Madrid (thuis) was het duel met Getafe op papier een relatief makkelijk tussendoortje.

Maar in de praktijk verging het Valencia heel anders. Tot twee keer toe nam Getafe de leiding, via Pablo Sarabia en Ángel Lafita. Paco Alcácer en de vroeg ingevallen Santi Mina repareerden de schade voor de thuisclub. In een matte tweede helft kreeg de thuisclub de nummer veertien van de ranglijst echter niet klein.

Zo raakt Valencia verder achterop met het oog op de plaatsen die aan het eind van de rit recht geven op deelname aan de Champions League. Negen verliespunten bedraagt het gat nu met de nummer vier Celta de Vigo, met dus een zwaar programma in het vooruitzicht voor de gedeelde nummer zeven in de Primera División.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.