Neville in het nauw bij Valencia: 'Ik stap niet op'

Reacties

Gary Neville is pas anderhalve maand trainer van Valencia, maar staat onder grote druk na de remise (1-1) in het bekertoernooi thuis tegen Las Palmas.

Neville in het nauw bij Valencia: 'Ik stap niet op'

AS vroeg de ex-rechtsback van Manchester United direct na de remise of hij al heeft overwogen op te stappen. 'Nee, dat ga ik niet doen', antwoordde Neville. 'De resultaten zijn inderdaad niet geweldig, maar we werken hard en goed. Sinds mijn komst heb ik al meerdere keren het gevoel gehad dat we een wedstrijd hadden kunnen winnen die we uiteindelijk verloren of gelijkspeelden. Er is genoeg perspectief.'

Valencia is vooralsnog van de regen in de drup geraakt met het vervangen van Nuno Espirito Santo door Neville. De Engelsman nam op 6 december de leiding over toen Valencia negende stond met vijf punten achterstand op de topvier. Sindsdien verging het de club uit Oost-Spanje dramatisch in de competitie, met nul zeges, drie remises en twee nederlagen. Los Che staan nu elfde en het gat met de topvier lijkt met zestien punten onoverbrugbaar.

Benítez
Door de remise in het toernooi om de Copa del Rey (volgende week is de return) dreigt ook het enige lichtpuntje van Valencia onder Neville, de club overleefde met hem aan de leiding twee bekerrondes, uit te doven. Het houdt in dat de trainer de komende weken in de competitie punten moet gaan pakken, helemaal nu onder supporters de roep om de terugkeer van Rafael Benítez (eerder dit seizoen ontslagen bij Real Madrid) steeds luider wordt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.