'Netflix-schurk' tekent in Australië: Rodwell mag zich weer voetballer noemen

Reacties

Jack Rodwell heeft een eenjarig contract getekend bij Western Sydney Wanderers. De dertigjarige middenvelder zat zonder club sinds hij Sheffield United afgelopen zomer verliet.

'Netflix-schurk' tekent in Australië: Rodwell mag zich weer voetballer noemen
© Pro Shots

Rodwell laat op de clubsite van zijn nieuwe werkgever weten uit te kijken naar de uitdaging. 'Ik heb een paar maanden gekeken naar de mogelijkheid om in Australië te spelen. Aangezien mijn vrouw uit het westen van Sydney komt, was Wanderers de perfecte bestemming.'

De drievoudig international van Engeland kan zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten en tekent een eenjarig contract in de Australische A-League, die komend weekend van start gaat. Met de transfer voegt Rodwell een nieuw hoofdstuk toe aan zijn toch al opmerkelijke loopbaan.

Sunderland 'Til I Die
De voormalig speler van Everton en Manchester City bouwde bepaald geen goede reputatie op door als grootverdiener bij het noodlijdende Sunderland nauwelijks in actie te komen door fysieke problemen. Tegelijkertijd weigerde het voormalige toptalent afstand te doen van zijn goedbetaalde contract.

Het kwam hem op de nodige kritiek te staan, niet in de minste plaats omdat de rol van Rodwell ook werd uitgelicht in de populaire Netflix-serie Sunderland 'Til I Die.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A-League Men
Meer over A-League Men
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.