'Nederland heeft een van de sterkste teams van de wereld'

Reacties

Willy Sagnol kijkt niet tevreden terug op de oefeninterland tegen Oranje (3-0). De bondscoach van Georgië vindt dat zijn ploeg op zijn minst één keer had moeten scoren.

'Nederland heeft een van de sterkste teams van de wereld'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
3 - 0
Georgië
Georgië

'Ik denk dat we vandaag een veel sterkere tegenstander troffen', zegt Sagnol op de website van de Georgische voetbalbond (GFF). 'Maar we hadden een paar echte kansen om te scoren en ik denk dat we op zijn minst een doelpunt hadden verdiend', wees de Franse oud-international op de mogelijkheden die zijn ploeg vooral in de eerste helft kreeg.

Uiteindelijk kon Sagnol wel leven met de nederlaag. 'Nederland heeft een van de sterkste teams van de wereld, we hebben verloren van een veel sterkere tegenstander. Toch ben ik het niet tevreden met sommige momenten. Deze wedstrijd bewijst opnieuw dat je spelers nodig hebt die honderd procent betrokken zijn bij het project om succes te hebben.'

Daarom is Sagnol toch niet helemaal blij met wat hij in Enschede zag. 'Om goede resultaten te halen, heb je spelers nodig die tot het einde blijven gaan. Vandaag was dat niet het geval, daar ben ik niet helemaal gelukkig mee. Maar ik snap ook dat juni een lastige periode is in het voetbal. Dit resultaat is niet zo belangrijk als in september, als we tegen Kosovo spelen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.