Memphis maakt indruk op Georgische bondscoach

Reacties

De Georgische bondscoach Willy Sagnol kijkt uit naar de ontmoeting met Oranje, maar is op zijn hoede voor de kwaliteiten van Memphis Depay.

Memphis maakt indruk op Georgische bondscoach
© Pro Shots
Nederland
Nederland
3 - 0
Georgië
Georgië

Sagnol heeft de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Schotland (2-2) goed bestudeerd. 'Bij vlagen speelde Oranje goed en enkele spelers hebben ook een goede indruk achtergelaten. Memphis Depay speelde een geweldige wedstrijd', stelde de Fransman op de persconferentie voor de wedstrijd in De Grolsch Veste. Memphis was tweemaal trefzeker tegen de Schotten.

De bondscoach heeft er vertrouwen in dat Georgië een goede partij op de mat kan leggen in de uitzwaaiwedstrijd van Oranje. 'Veel spelers hebben een lang seizoen gedraaid en dus waren de eerste trainingsdagen zwaar. Inmiddels is alles op z'n plek gevallen. We raken steeds beter in vorm, hopelijk kunnen we onszelf op de best mogelijke wijze presenteren richting de zomerstop.' Mogelijk gaat Georgië de strijd met Oranje aan met Guram Kashia achterin. Sagnol ging ook in op de kwaliteiten van de ex-speler van Vitesse.

Georgië is er straks niet bij op het EK, voor het Nederlands elftal begint het Europese eindtoernooi op 13 juni tegen Oekraïne.

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.