NEC zorgt voor opheldering na mysterieuze bloedneus Foor

Reacties

Navarone Foor heeft zaterdag een avond om snel te vergeten beleefd. Met NEC verloor hij met 3-1 bij SC Cambuur en na afloop van het duel was hij betrokken bij een incident.

NEC zorgt voor opheldering na mysterieuze bloedneus Foor

Na het bedanken van het uitpubliek was immers te zien hoe de middenvelder annex aanvaller met een bebloed gezicht richting catacomben ging. Zichtbaar emotioneel verliet hij het veld. Omdat er zaterdag geen uitleg kwam, bleef het gissen naar de oorzaak.

Een dag na het duel verschafte zijn club duidelijkheid over de opgelopen bloedneus. 'Bij het bedanken van de meegereisde supporters liep Navarone Foor een bloedneus op, zoals iedereen heeft kunnen zien in verschillende media en op internet. Net als alle andere NEC-spelers liep Foor na afloop van de wedstrijd mee naar het bezoekersvak. Daar werd er door een groep supporters in het vak flink geprovoceerd, waarbij één individu zich specifiek tot Foor richtte. Door de frustratie en emotie van de verloren wedstrijd kwam daar een reactie op terug van Foor, waar hij zijn excuses voor aanbiedt. Het bloed op zijn gezicht naderhand is niet het resultaat van een bekogeling met een voorwerp uit het vak, maar is bij het weghalen van Foor bij het bezoekersvak door zijn teamgenoten gebeurd.'

Door de nederlaag in Leeuwarden, de eerste zege van het seizoen voor de thuisploeg, is NEC nu zevende maar kunnen PEC Zwolle en FC Utrecht nog passeren. Foor deed alle duels bij de Nijmegenaren mee en was dit seizoen twee keer trefzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.