NEC laat smaakmaker Limbombe voorlopig niet gaan

Reacties

NEC staat voor nog een aantal roerige weken op de transfermarkt. Na Alireza Jahanbakhsh vertrekt op korte termijn mogelijk ook een tweede smaakmaker op de flanken. Een Engelse club heeft een bod op de Belgische linksbuiten Anthony Limbombe (foto) gedaan.

NEC laat smaakmaker Limbombe voorlopig niet gaan

Directeur Bart van Ingen bevestigt dat tegenover Voetbal International, maar wil de clubnaam niet prijsgeven. 'We hebben het bod niet geaccepteerd en zijn eigenlijk ook niet van plan Limbombe te verkopen. Tenzij het om een astronomisch bedrag gaat. In deze fase is het lastig het vertrek van zulke spelers op te vangen, al hebben we ons huiswerk wel gedaan.'

De kampioen van de Jupiler League zag Jahanbakhsh al zijn langverwachte overstap maken. De Iraanse international koos voor AZ, nadat hij vorige maand de Nijmeegse leiding had teleurgesteld door een overgang naar de Engelse club Brighton & Hove Albion te blokkeren.

NEC raakt nu vlak voor de start van de competitie zijn sterspeler kwijt en staat voor de taak snel een adequate vervanger aan te trekken. Financieel doet het bod van AZ naar verluidt niet onder voor dat van Brighton, dat bereid was ongeveer twee miljoen euro te betalen voor Jahanbakhsh.

Ook voor spits Sjoerd Ars bestaat nog steeds serieuze belangstelling. NEC zelf wil, naast een vervanger voor Jahanbakhsh, in elk geval nog een linker centrale verdediger aantrekken. Voor de rechtsbackpositie heeft NEC de 21-jarige Engelsman Todd Kane gehuurd van Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.