Nachtmerrie PSG na blessuregolf en remise

Reacties

Paris Saint-Germain heeft thuis tegen Caen op het laatste moment de zege uit handen gegeven: 2-2. Niet alleen liet de kampioen twee kostbare punten liggen; ook vielen er liefst vier spelers geblesseerd uit bij de ploeg uit Parijs.

Nachtmerrie PSG na blessuregolf en remise

PSG leek af te stevenen op een moeiteloze zege en stond in de 88ste minuut nog met 2-0 voor, maar het uitvallen van Serge Aurier én Lucas Moura nadat de club al drie keer had gewisseld brak de gastheren op. Emiliano Sala tekende in de 89ste minuut voor 1-2 en in blessuretijd zorgde Hervé Bazile met een prachtige vrije trap ook nog voor 2-2. Daardoor kan koploper Lyon een gat van vier punten met PSG slaan als het morgenavond wint op bezoek bij Lorient.

De late comeback van Caen overschaduwde het waanzinnige openingsdoelpunt van Zlatan Ibrahimovic in de tweede minuut. De Zweed opende de score na een voorzet van Serge Aurier. De manier waarop Ibrahimovic die voorzet tot doelpunt promoveerde was tamelijk absurd. De bal kwam namelijk op perfecte hoogte om te koppen, maar in plaats daarvan sprong de ex-Ajacied op om de bal met een soort karatetrap in het doel te werken. Het andere Parijse doelpunt kwam vlak voor rust op naam van Ezequiel Lavezzi.

Het puntenverlies en het geblesseerd raken van Lucas en Aurier waren niet de enige tegenvallers van PSG, want Yohan Cabaye en Marquinhos moesten de strijd eerder al staken vanwege blessures. Daardoor zit de Franse club dinsdag waarschijnlijk zeer dun in zijn spelers als het in de Champions League tegen Chelsea speelt. Wel kan het dan weer beschikken over Gregory van der Wiel, die tegen Caen als invaller zijn rentree maakte van een kwetsuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.