NAC laat Van As wachten, Poepon lijkt onhoudbaar in Breda

Technisch directeur Jeffrey van As tast in het duister over zijn toekomstperspectief bij NAC Breda. Zijn contract loopt na dit seizoen af en hij kreeg nog niets van de club te horen.

NAC laat Van As wachten, Poepon lijkt onhoudbaar in Breda

'Ik weet niet wat de club met me wil. Evenmin wie er over mijn aanstelling gaat. Of dat de algemeen directeur is, de financiers of een ander orgaan', reageert Van As, die sinds medio 2010 de technische touwtjes in handen heeft bij de Bredanaars, tegenover Voetbal International.

Formeel gaat de algemeen directeur over Van As' eventuele contractverlenging, maar interim Justin Goetzee (39) heeft al aangegeven dat hij 'daar niet mee bezig is'. De stem van de financiers van NAC over de toekomst van Van As weegt zwaar.

Poepon
Van As gaat een poging doen om Rydell Poepon (26) langer aan NAC te binden. De van ADO Den Haag gehuurde aanvaller was zaterdag in de met 5-0 gewonnen ontmoeting tegen Go Ahead Eagles opnieuw een van de uitblinkers met twee goals. Tot dusver wist de geboren Amsterdammer al vijfmaal het net te vinden namens de ploeg van trainer Nebojsa Gudelj.

De kans dat de Brabanders erin slagen om Poepon langer in het Rat Verlegh-stadion te houden acht Van As echter ‘vrijwel uitgesloten’. Bij ADO Den Haag verdient de aanvaller, die voorheen uitkwam voor Ajax, Willem II, Sparta Rotterdam en De Graafschap, veertig procent meer dan in Breda betaald wordt.

In de Voetbal International die woensdag verschijnt lees je meer over de perikelen bij NAC Breda
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen