NAC haalt Hongaar Bodor, Falkenburg blijft vraagteken

Boldizsár Bodor gaat zich deze week voor een jaar verbinden aan NAC Breda. De onderhandelingen over de komst van Erik Falkenburg verlopen minder soepel.

NAC haalt Hongaar Bodor, Falkenburg blijft vraagteken

Bodor, die vanaf 2004 tot 2011 speelde voor Roda JC, dankt zijn contract aan een geslaagde stage bij NAC. De Bredase club verwacht hem deze week definitief vast te leggen. 'Ik ben bezig met de laatste dingen', aldus technisch directeur Jeffrey van As.

Persoonlijk is NAC rond met de Hongaar maar de Brabantse Eredivisionist moet nog een vrijgave krijgen van de Belgische bond en toestemming van de curatoren van Germinal AC, de oude club van Bodor die failliet is gegaan.

NAC Breda wil daarnaast met Erik Falkenburg nog een middenvelder halen. Maar de onderhandelingen met AZ verlopen volgens Van As 'moeizaam'. 'We hopen nog steeds op zijn komst.'

Falkenburg mag ondanks een doorlopend contract weg uit Alkmaar. De Leidenaar zag eerder deze zomer een transfer naar Panathinaikos stranden. Ook Go Ahead Eagles heeft nadrukkelijk belangstelling voor Falkenburg. (Dennis van Bergen)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen