NAC bereikt overeenkomst met interim-oplossing Goetzee

NAC Breda heeft met Justin Goetzee overeenstemming bereikt over zijn functie als interim-opvolger van de deze week opgestapte algemeen directeur Stefaan Eskes. Goetzee was al werkzaam bij NAC als commercieel directeur.

NAC bereikt overeenkomst met interim-oplossing Goetzee

Donderdag was na het vertrek van Eskes min of meer al bekend dat Goetzee voorlopig de honneurs waar zou nemen. Zelf wilde hij evenwel nog niet bevestigen dat hij samen met technisch directeur Jeffrey van As en financieel directeur Edwin Gerritsen leiding zou gaan geven aan NAC.

Nu de club dat heeft bevestigd laat Goetzee in een reactie op de clubwebsite weten met de Parel van het Zuiden weer de weg omhoog te willen inzetten. De Brabantse club verkeert in financieel zwaar weer en ook sportief gaat het nog niet zoals het moet. Na vijf speelronden staat de ploeg van trainer Nebosja Gudelj gedeeld laatste met twee punten.

Goetzee: 'NAC is een unieke club in Nederland met een bijzondere cultuur, die een vaste waarde hoort te zijn in de Eredivisie. De komende tijd moeten alle geledingen zich achter de club scharen en moeten alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Mensen moeten weer vol trots over NAC praten en naar het stadion komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen