Moyes: 'Rooney en Van Persie waren fantastisch'

Reacties

David Moyes was na afloop van de zege op West Bromwich Albion (3-0) zeer te spreken over zijn voorhoede, inclusief Robin van Persie. De captain van Oranje werd na ruim een uur gewisseld door de manager van Manchester United.

Moyes: 'Rooney en Van Persie waren fantastisch'

'Robin en Wayne waren fantastisch, net als Adnan Januzaj en Juan Mata', zegt Moyes direct na de wedstrijd. 'We waren creatief en verdienden deze overwinning. Het is hier nooit eenvoudig om te winnen, dus al met al ben ik zeer tevreden met dit resultaat.'

'We hebben de wedstrijd gecontroleerd en bleven bij de gevaarlijke uitbraken van West Brom steeds rustig', legt Moyes uit. De geplaagde coach moest het in het laatste half uur stellen zonder Van Persie. Een noodzakelijke ingreep aldus Moyes.

'Ik denk dat de overtreding van Van Persie een vrije trap was, maar zeker geen gele kaart', aldus Moyes. Daarna beging Van Persie nog twee keer een overtreding en wisselde Moyes zijn spits uit voorzorg om een rode kaart te voorkomen, zeker met het oog op de wedstrijd van volgende week zondag tegen Liverpool. 'Ik was namelijk wel bezorgd', aldus de Schot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.