Mourinho zet vraagtekens bij verzet Chelsea

Reacties

Chelsea heeft volgens coach José Mourinho Paris Saint-Germain geholpen aan een mooie uitgangspositie na de eerste ontmoeting in de kwartfinale in de Champions League.

Mourinho zet vraagtekens bij verzet Chelsea

'Het is moeilijk maar niet onmogelijk', zei Mourinho over de kansen op de halve finale na de 3-1 nederlaag bij Paris Saint-Germain. 'Zij hebben een ploeg die uit het niets kan scoren. En wij hebben geen team dat makkelijk scoort, zeker niet op dit niveau.'

Daarom was de coach van Chelsea zo teleurgesteld in de manier waarop zijn spelers hadden verdedigd. 'We speelden tegen een ploeg vol goede spelers, en dan met name fantastische aanvallers. Dan verwacht je dat ze fantastische goals maken, en niet die ze dit keer hebben gemaakt.'

Want hoe mooi Ezequiel Lavezzi (1-0) en Javier Pastore (3-1) scoorden, Mourinho zette nadrukkelijk zijn vraagtekens bij het geboden verzet. 'Bij de 1-0 verloren we de bal te makkelijk en gaven we na de voorzet de aanvaller een assist', refereerde hij aan de kopbal waarmee John Terry Lavezzi de kans bood mooi aan te nemen en fraai af te werken.

'De tweede treffer was een eigen doelpunt, dus ongelukkig. Maar we stonden defensief slecht gepositioneerd. En die derde was belachelijk', zei Mourinho over de 3-1 van Pastore in blessuretijd. In de ogen van de Portugees had de invaller nimmer de soloactie inclusief het rake schot bij eerste paal mogen maken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.