media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Mourinho roemt United: 'Het beste team heeft verloren'

Mourinho roemt United: 'Het beste team heeft verloren'

José Mourinho was na afloop van het Champions League-duel tevreden met het behalen van de kwartfinales, maar vond zijn ploeg niet goed en overtuigend spelen. Tegen Manchester United wist zijn elftal een 1-0 achterstand, na de rode kaart van Nani, om te buigen in winst. Op Old Trafford werd het 1-2.

'Ik praat niet over de beslissing van de scheidsrechter', aldus een doorgaans uitgesproken Mourinho tegenover Sky Sports over de rode kaart voor United-aanvaller Nani. De Portugees werd met nog ruim een half uur te gaan van het veld gestuurd na een overtreding op Álvaro Arbeloa.

'Maar los van dat, ik vind dat het beste team heeft verloren', vervolgt de oefenmeester van de Madrilenen, die van mening is dat Manchester United sterker was. 'We speelden absoluut niet goed, maar zo gaat dat soms in het voetbal.'

Wie de tegenstander is in de kwartfinales is nog niet bekend. Vrijdag 15 maart heeft de loting plaats in Zurich. Behalve Real Madrid, schaarde ook Borussia Dortmund zich bij de beste acht ploegen van Europa.

Laatste nieuws