'Mourinho is heel positief en kijkt al weer vooruit'

Reacties

José Mourinho zal snel weer aan de slag gaan als trainer. Dat meldt zijn management twee dagen na zijn ontslag bij Chelsea.

'Mourinho is heel positief en kijkt al weer vooruit'

'José zal geen sabbatical nemen. Hij is niet vermoeid, dus hij heeft het niet nodig. Hij is heel positief en kijkt al weer vooruit', luidt het statement. 'Vanwege zijn liefde voor het voetbal zal José bij voetbalwedstrijden te zien zijn om zijn vrienden te steunen. Hij zal niet bij topwedstrijden zijn, want hij wil elke speculatie over zijn toekomst tegengaan.'

Mourinho zal voorlopig niet reageren op zijn ontslag bij Chelsea. 'José blijft in Londen wonen en hoopt dat hij met zijn familie rust wordt gegund. Hij zal in de nabije toekomst niet over zijn situatie praten en vraagt de media dit te respecteren.'

Vanwege de dramatische prestaties in de Premier League, Chelsea bezet na zestien wedstrijden de zestiende plaats met slechts vijftien punte, werd Mourinho donderdag ontslagen. Guus Hiddink wordt genoemd als zijn opvolger op interim-basis.

Zaterdag liet Mourinho zich meteen weer zien. De 52-jarige Portugees zat op de tribune tijdens het duel tussen Brighton & Hove Albion en Middlesbrough in het Championship.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.