Mourinho hekelt FFP, De Boer wil Messi en Cabaye onbekend

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mourinho hekelt FFP, De Boer wil Messi en Cabaye onbekend

'Sommige clubs volgen exact de regels van de Financial Fair Play, terwijl andere teams er op een sluwe manier mee om gaan. Maar FFP moet eerlijk zijn. Het heet FFP en niet sluwe FFP. Als het op een sluwe manier ingevuld wordt, kun je het beter Dodgy Financial Play noemen en Fair weglaten.'
José Mourinho is het er niet mee eens hoe de UEFA de FFP-maatregel naleeft. De manager van Chelsea meldde dit in aanloop naar het uitduel met Manchester City, dat miljoenenverliezen noteert, op maandag. De Portugees is daarbij vergeten dat zijn eigen Chelsea over het afgelopen seizoen ook dik zestig miljoen euro verlies leed. Desondanks investeerden The Blues dit jaar doodleuk ruim honderd miljoen in nieuwe spelers.

'Wie ik als ideale nummer 9 zou halen? Lionel Messi. Die kan altijd en overal het verschil maken.'
Ajax-trainer Frank de Boer wisselt veel in zijn voorhoede en geeft bij FOX Sports desgevraagd antwoord op de vraag wie in zijn ogen de beste spits ter wereld is.

• Hoewel Yohan Cabaye toch echt voor liefst twintig miljoen euro de overstap maakte van Newcastle United naar Paris Saint-Germain, staan de prestaties van de Fransman niet direct op het netvlies van superster Zlatan Ibrahimovic, zo vertelt hij in bovenstaand filmpje. Hieronder komt Cabaye aan bod over zijn debuut bij de Parijzenaars.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.