Mourinho gunt zijn spelers dit jaar wel een kerstfeest

Reacties

In tegenstelling tot vorig seizoen hebben de spelers van Chelsea dit jaar wél recht op een kerstfeest. 'Voor goede dingen maken we tijd vrij', aldus manager José Mourinho tijdens de persconferentie.

Mourinho gunt zijn spelers dit jaar wel een kerstfeest

En dat was vorig jaar wel anders. De uitschakeling tegen Sunderland, zaterdag de tegenstander in de competitie, in de Capitol One Cup was een doorn in het oog van Mourinho. De Portugees was witheet en zette een dag voor het kerstfeest een streep door de festiviteiten. Dit jaar hebben zijn spelers wel een kerstfeest.

'Omdat veel voetballers in de selectie jonge kinderen hebben, denk ik dat het goed voor hen is. Dit feest verdienen de spelers en ik denk dat de jongens erg blij zullen zijn dat ze even wat tijd met hun familie door kunnen brengen. Ik zal even kort een woordje doen en daarna zal ik ze met rust laten', aldus de manager van The Blues.

2015
Vooralsnog verloopt het seizoen crescendo. Koploper Chelsea verloor nog niet één keer in de Premier League en staat nu al zes punten los van nummer twee Southampton. Ook in de Champions League verloren de Londenaren nog niet en is de tweede ronde al een feit. Voor Mourinho reden om geen aankopen te doen. 'Als het aan mij ligt gaat er niemand weg en komt er niemand bij. En wat de andere ploegen doen, is niet belangrijk', besluit Mourinho.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.