Moratti verklapt akkoord Mourinho met Manchester United

Reacties

José Mourinho is op weg naar naar Manchester United. Dat werd zaterdagmiddag althans bevestigd door Bedy Moratti, directrice van Internazionale.

Moratti verklapt akkoord Mourinho met Manchester United

Mourinho verblijft dit weekend op uitnodiging van de familie Moratti in Milaan en woont als speciale gast zaterdagavond het duel Inter - Sampdoria bij. Dat feit voedde geruchten over een terugkeer van The Special One bij Inter, maar zover zal het niet komen. 'We missen hem als mens, maar hij is op dit moment enorm gelukkig. Hij gaat namelijk naar Manchester', liet Moratti zich ontvallen in gesprek met verslaggevers. Deze slip of the tongue werd vastgelegd door een cameraploeg van Calciomercato.

De uitspraak van Moratti vond direct na afloop plaats van een lunch van Mourinho en zijn gezin met de familie Moratti. Namens de Moratti's waren onder meer Angelo (ex-eigenaar Inter, tegenwoordig vice-voorzitter) en zijn zus Bedy, die eveneens een bestuursfunctie bij de Nerazzurri vervult, aanwezig. Mourinho werd eerder dit seizoen ontslagen voor Chelsea en was tussen 2008 en 2010 werkzaam bij Inter. Hij won met de club twee landstitels en de Champions League. 'Dat was mijn beste en gelukkigste periode als coach', zei Mourinho deze week over die periode.

De onthulling uit Milaan is een teken aan de wand voor Louis van Gaal, wiens positie bij Manchester United bijzonder wankel is geworden na de midweekse nederlaag in de Europa League tegen FC Midtjylland. Vrijdag werd door The Guardian al gemeld dat een belangrijk deel van de spelersgroep van The Mancunians het niet meer in Van Gaal ziet zitten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.