Monaco haalt Berbatov als stand-in gekwetste Falcao

Reacties

Dimitar Berbatov maakt per direct de overstap naar AS Monaco. De 33-jarige centrumspits komt over van Fulham en zal tot het eind van dit seizoen op huurbasis uitkomen voor de club uit de mondaine badplaats.

Monaco haalt Berbatov als stand-in gekwetste Falcao

De Bulgaar werd door diverse media in verband gebracht met een terugkeer naar Tottenham Hotspur, maar koos uiteindelijk voor een avontuur in de Franse competitie. Berbatov was in het bezit van een aflopend contract. De lange aanvaller speelde sinds de zomer van 2012 op Craven Cottage.

Destijds kwam de technisch vaardige Berbatov over van Manchester United voor een bedrag van vijf miljoen euro. Daarvoor kwam de Bulgaar uit voor onder meer Bayer Leverkusen en Tottenham Hotspur.

Monaco-coach Claudio Ranieri was naarstig op zoek naar een spits na het wegvallen van Radamel Falcao. De Colombiaan scheurde een kruisband in zijn linkerknie in het bekerduel met Mont d’or Azergues. Deelname aan het WK leek daarmee direct uitgesloten, maar inmiddels zijn de verwachtingen bijgesteld en hebben artsen verklaard dat Falcao tegen het eind van dit seizoen eventueel weer in actie kan komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.