'Moeten de portemonnee trekken voor opvolger Puyol'

Reacties

Barcelona moet de transfermarkt op om het vertrek van Carles Puyol op te vangen. Dat is de mening van trainer Gerardo 'Tata' Martino. De 35-jarige aanvoerder maakte deze week bekend dat hij Barça na dit seizoen verlaat.

'Moeten de portemonnee trekken voor opvolger Puyol'

Op de persconferentie voorafgaand aan het competitietreffen met laagvlieger Real Valladolid vertelde de trainer van de Catalanen dat ze vooralsnog niet met een opvolger gesproken hebben, maar dat hoe dan ook de portemonnee getrokken zal worden voor adequate vervanging. Chelsea-verdediger David Luiz wordt veelvuldig in de wandelgangen als opvolger van Puyol genoemd. Overigens kondigde de clubleiding vrijdag aan zeker vijftig tot zestig miljoen euro te willen gaan investeren.

Martino verwachtte eigenlijk dat de honderdvoudig international trainer zou worden, maar daar is volgens Puyol geen sprake van. Zijn toekomst is nog ongewis. De verdediger wil graag elders nog een nieuw avontuur aangaan als speler, waarbij hij volgens betrokkenen doelt op een kans buiten Europa.

Om in het spoor van Real Madrid te blijven moet Barcelona de uitwedstrijd tegen Real Valladolid zaterdagmiddag zien te winnen. Het verschil tussen de beide topteams in de Primera División betreft één punt. Atlético Madrid heeft op zijn beurt weer twee punten minder dan de Catalaanse grootmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.