Misidjan gelooft in stunt: 'Valencia niet beter dan Lazio'

Reacties

Op papier staat Ludogorets donderdagavond (19.00 uur) op bezoek in Valencia voor een kansloze opgave in de Europa League. Aanvaller Virgil Misidjan van de Bulgaren geeft de hoop op een plek in de kwartfinale van het toernooi echter nog niet op.

Misidjan gelooft in stunt: 'Valencia niet beter dan Lazio'

Vorige week verloor Ludogorets thuis met 3-0 van Valencia. 'Maar dat is geen reden het nu al op te geven, ook omdat we in die wedstrijd helemaal niet veel minder waren dan Valencia. Het belangrijkste verschil was dat zij hun kansen afmaakten en wij niet', aldus Misidjan tegenover Voetbal International.

Misidjan put vertrouwen uit de sterke Europese prestaties die hij dit seizoen al met Ludogorets leverde. In een groep met onder meer PSV eindigden de Bulgaren ongeslagen bovenaan en in de zestiende finale werd Lazio (1-0 en 3-3) op sensationele wijze verslagen. 'Valencia is een goede ploeg, maar niet heel veel beter dan Lazio. Dus als we in Valencia een snelle goal maken, kunnen we het nog spannend maken', vervolgt Misidjan.

De 3-0 nederlaag van vorige week geeft Misidjan nog steeds een bittere nasmaak. 'Want het was echt onnodig. We misten bij een 1-0 stand een strafschop en hebben geen vuist kunnen maken tegen tien spelers. Zij speelden vanaf de 24ste minuut met een man minder. We moeten in Valencia in elk geval beter voor de dag komen.' (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.