Míchel volgt Bielsa op als trainer van Olympique Marseille

Reacties

Karim Rekik heeft een nieuwe trainer. Olympique Marseille heeft namelijk Míchel aangesteld als opvolger van de opgestapte Marcelo Bielsa.

Míchel volgt Bielsa op als trainer van Olympique Marseille

Míchel, die in zijn spelerscarrière succesvol was bij Real Madrid, maakte als trainer naam bij Olympiakos Piraeus. De 52-jarige Spanjaard werd in Griekenland twee keer landskampioen. In januari van dit jaar werd hij ontslagen. Eerder was Míchel als coach in dienst bij Rayo Vallecano, Real Madrid Castilla, Getafe en Sevilla.

'Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de club is geopend', schrijft de club van verdediger Rekik op de officiële website. 'Míchel komt naar Marseille met de wens om attractief voetbal te spelen.'

Bielsa, de eigenzinnige voorganger van Míchel, stapte op na de smadelijke 1-0 thuisnederlaag in de eerste speelronde tegen Caen. Afgelopen weekeinde verloor Marseille onder interim-coach Franck Passi tegen Reims eveneens met 1-0. Aan Míchel is de taak toebedeeld om tegen Troyes (zaterdag, 21.00 uur) de eerste punten binnen te halen en zo de crisis bij de Franse topclub te bezweren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.